Reiki

“The most beautiful thing we can experience is the mysterious” A. Einstein

Het contact van mijn handen brengt je energie volgens de Japanse traditie

Reiki is een energetische behandeling die is ontworpen om genezing te bevorderen en je te helpen los te laten. Reiki bestaat al honderden jaren. Als Reiki Master Docent ben ik aandachtig voor uw behoeften en pas ik een zorgzame en herstellende aanraking toe op uw lichaam, om het te bevrijden van schadelijke invloeden. Ik beoefen deze reiki sessies in mijn privé praktijk te Halle.

De voordelen van Reiki

STRESS

Stress is een maatschappelijke problematiek, een plaag van onze moderne wereld. Reiki is een metgezel in deze periode van stress (stress op het werk, psychologische stress, mentale stress). 

BURN-OUT & DEPRESSIE

Fysieke uitputting, mentale uitputting, gebrek aan energie… totale vermoeidheid. Je moet reageren en nagaan wat je kunt gebruiken om je batterijen op te laden. Eén ding tegelijk, maar het is essentieel om je energie opnieuw te laten rondgaan door middel van een Reiki-sessie.   

ANGST

Sporadische angst is normaal, maar er zijn vele vormen van angst … er is overmatige & aanhoudende angst die ondraaglijk is om mee te leven en bederft uw levenskwaliteit. Een zachte aanpak wordt geadviseerd in geval van angst.  

MIGRAINE

Er zijn veel triggers voor migraine: hormonen, voedsel, psychologische factoren, veranderingen in je levensritme, veranderingen in je slaap of omgeving. Er zijn genetische factoren in het spel die de persoon voorbestemd maken voor deze aanvallen. Reiki stimuleert de circulatie van energieën, helpt bij het losmaken van opgehoopte spanningen en helpt bij het oplossen van knopen en blokkades. 

VERMOEIDHEID & GEBREK AAN MOTIVATIE

Gebrek aan motivatie moet eerst worden opgespoord en behandeld. Vermoeidheid is een symptoom van gebrek aan motivatie. Een persoonlijk gesprek in mijn praktijk kan uw vermoeidheidstoestand bepalen en samen kunnen we de beste strategie bespreken om uw energie en motivatie terug te winnen.

CHRONISCHE PIJNBESTRIJDING EN REACTIVEREN VAN FYSIEKE VAARDIGHEDEN

Vermindering van uw chronische pijn dankzij de begeleiding die ik u bied. De tijd en vooral het luisteren in mijn praktijk is zeer belangrijk om u te begeleiden in een proces van acceptatie en vermindering van uw pijn. Met Reiki kunt u de pijn die u voelt aanzienlijk verminderen. 

 

Maar ook:

  • Vermindert het gevoel van vermoeidheid

  • Verbetert de slaap

  • Bent u een sportliefhebber? Reiki helpt je herstellen na het sporten

  • Maakt uw blokkades en spanningen diepgaand los

  • Helpt te genezen ter ondersteuning van uw gebruikelijke behandeling

  • Brengt je rust en concentratie in het zelfgenezend vermogen van je lichaam

Kom en herontdek je gevoelens in een Reiki sessie met mij, in een warme en rustgevende omgeving.